Revalidatie – Recuperatie

Het is nogal laat geworden gisteravond. Deels door de nieuwe ontdekking van de TV, of eigenlijk van provider Xfinity. Die verzorgen namelijk ook On Demand, zoals Ziggo, maar je kunt dan ook een heel seizoen terugkijken. En wij hebben een hele serie favoriete series, die ook wel in NL draaien, maar waarvan je nooit weet of het volgende seizoen in Nederland wordt uitgezonden. En twee keer kijken is nooit een straf. En zeker The Rookie niet, dus daarmee zijn we gisteravond maar aan seizoen 2 begonnen. En je weet, als je eenmaal begint met bingewatchen is er geen houden meer aan 😉. Tweede, en eigenlijk hoofdreden, is het gesteggel met de Stasi van YupTjup. Het is met de nieuwe creator al een crime om wat up te loaden (duurt eeuwen), maar nu hadden ze ook nog gezeik over rechten van Thunderstruck, waarmee Skynyrd deze toer de show opent. Dat stuk hadden ze maar geluidloos gemaakt, geen gehoor natuurlijk, dus heb ik dat er maar afgesneden. Ik ben toch al geen groot fan, wel van ACDC als band hoor maar niet van Brian Johnson als zanger (aardige vent, daar niet van, en major petrolhead, but no one beats Bon Scott) , dus heel erg was het niet.

Het weekendje weg heeft toch wel veel gevergd van de mindere knibbel van de eega, en daarom besluiten we om vandaag maar eens helemaal niks te doen, of anders het hoogstnoodzakelijke. Daaronder vallen ook koffie en Tropicana, dus daarvoor duiken we even de Walmart in, maar dat is dan ook de enige activiteit vandaag overdag. Lunch ligt in de vorm van Hot Pockets nog in de vriezer en verder leven we op koffie en de zon. Het moet 1 van de koudere dagen worden vandaag, maar 18/19 graden, strakblauwe lucht en een fijn zonnetje is zo heel slecht nog niet. Alle waterparken in de buurt, en dat zijn er een paar, zijn vandaag en morgen gesloten, maar ons zwembad blijft gewoon open. Niet de grote, dat is wel erg fris, maar van het kleine broertje ernaast maken we nog goed gebruik. Die geeft in het schermpje dan ook 104F weer, toch even 40°. Dat kan minder 😊

Marion gaat weer in de slag met T-Mobile, maar slaat nu een slag over. Om via de website de MiFi op te laden is nagenoeg onmogelijk, dus doet ze het, net als vorige week, maar weer via Messenger, en dat werkt uitstekend. Zo uitstekend dat ze niet eens ons geld willen hebben, en ons, wegens de overlast, komende week geheel cadeau doen. Niet verkeerd, maar eigenlijk niet nodig, want we hadden de benodigde 10 dollar nog in ons account, en dat blijft nu staan. En dat terwijl we eigenlijk na deze week helemaal wilden kappen met T-Mobile en overgaan op een simkaart van bijv. Lyca. Dat gaan we nog even aankijken, dus. Zelf ga ik aan de slag met de foto’s en filmpjes van de Turkey Run, en hoop die vandaag af te krijgen. Ook vandaag was Youtube niet mijn beste vriend, maar dat ligt meer aan de nieuwe Creator, een bèta versie, die nog niet helemaal lekker loopt. Maar uiteindelijk lukt het.

Bovenstaande video staat ook samen met de fotoserie op een nieuwe pagina die bovenaan deze pagina in het menu staat (als alles goed gaat 😉). Voor de rest van de dag doen we weinig, zeker geen loopwerk, maar voor de maaltijd moeten we (en willen we) toch wel de deur uit. Want het is Maandag, en dat is Monday Medallion Day bij Texas Roadhouse en die willen we deze week niet weer overslaan. De temperatuur is inmiddels goed gedaald, en het is bijna meelijwekkend hilarisch om te zie hoe sommige gasten, waarschijnlijk direct uit de parken, binnen komen op flipflops, in korte broek en t-shirt en blauwbekkend richting de balie bibberen. Gelukkig smaken de biefstuk en garnalen er geen spat minder om. En de Kenny’s Cooler en Jamaican Cowboy (voor de kenners) zeker niet. Uiteraard wacht er thuis warme koffie en de rest van het seizoen van The Rookie.

Morgen staat er weer een roadtrip op stapel, dit keer naar de Westkust, om het licht te zien. Dat is dan ’s avonds, overdag gaat misschien het licht wel uit. We houden U op de hoogte.

Een gedachte over “Revalidatie – Recuperatie

  1. Balen voor Marion dat ze weer zo’n last heeft van haar knie.
    Ben wel benieuwd hoe dat allemaal werkt op de TV. Wij zitten in April in 1 van Joanne’s villa’s. Tegen die tijd roep ik je hulp wel in als het ons niet lukt😜
    Wat een gedoe altijd met die mifi, gelukkig wel voor elkaar gekregen.
    En een Jamaican cowboy, jammie!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s