Weer een dagje niets doen, ook lekker!

De drugs lijken te werken want het roggelen is op z’n retour. Dayquil/Nyquil that’s the answer, met wellicht een beetje huppelwater uit de illegale sfeer erbij 😀 Het wordt tijd de verhuisdozen van zolder te halen, want vandaag is onze laatste volle dag hier, en deze keer blijft er weer meer achter dan waar we mee gekomen zijn. De zomerkleren zijn we, volgens de berichten, in Nederland voorlopig niet nodig, dus die mogen blijven. Ondanks dat raakt onze ene koffer toch vol.

Ook de dag van vandaag werkt daaraan mee, want het verdwijnen van Bass (hier in Orlando, ze zitten nog wel in Daytona, Tanger Mall) heeft Marion toch aan het zoeken gezet naar wintertruien zonder wol. Niet alleen allergisch voor geneuzel, maar ook voor wol, van die dingen. Dus gaan we net voor de lunch richting de Ouwe Zeeman, want die heeft ook de nodige niet-wollige hansopjes. En die zitten op Lake Buena Vista Factory Outlets en laat nou net daarvoor de nieuwe stripmall Sunrise Plaza ziten, waar ook niet geheel toevallig een Five Guys zit. De pattys worden omgeroepen en we zitten lekker buiten te genieten, het is 25°, van de Little Ones als er naast ons 2 tafels bezet gaan worden door een groep ongure mannen, allen voorzien van een schietwapen aan de broek. Marion spot gelukkig ook nog hier en daar een badge, aan de broek of aan een touwtje om de nek, dus zijn we gerustgesteld. De lokale “plain clothes” afdeling van de Hermandad lust ook een burgertje.

En een mooi burgertje het is. We belanden bij de familie van onze Zeeman en Marion slaagt er bijzonder. Omdat ze nog zoveel korting geven kan er nog wel een extra truitje bij, en met een volle zak vertrekken we weer richting Lindfields. Daar vullen we de dozen en koffer en genieten nog wat van de zon en het pooldeck. Zo wandelt de middag voorbij en is het tijd voor de maaltijd. Wegens zufriedenheid komt die vanavond weer van de German Grill, en ook de schnitzelkeuze van vanavond is weer prima, net als de Warsteiner uiteraard. De avond is voor de één na laatste inpakervaringen (het restant is voor morgenvroeg), koffie en TV. Morgen gaan we op reis, de kou opzoeken.

Misschien dat er nog een evaluatie volgt, al betwijfel ik dat, alles is al gezegd. Dan maar weer wachten tot Maart 😊

6 gedachten over “Weer een dagje niets doen, ook lekker!

  1. Wat hebben jullie een fijne dagen achter de rug, even bijgelezen. En dan zit het er alweer op… Goede terugreis en sterkte met het wennen aan de kou (en de grijze/grauwe lucht) in NL.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s