Geen dag zonder Walmart!

Zoals beloofd vandaag een dag zonder enige activiteit, althans niet buiten de deur. Lekker uitslapen, en wel tot bijna 8 uur 😉. Van mijn favoriete nieuws hoef ik niks te missen want op de WFTV app gaat dit in herhaling door tot 10 uur. Het wordt, zelfs op de app, wel hinderlijk onderbroken door een verklaring van een oude dame die gaat zeggen dat ze een hekel heeft aan de president. Eigenlijk geen nieuws dus, maar ze moeten wat bij die nieuwszenders.

Met de verkoudheid gaat het iets beter, en dan echt beter in de positieve zin, niet dat ik nog beter hoest. Helaas heb ik Marion wel een ietsiepietsie klein beetje aangestoken 😦 Dus gaan we toch maar even naar onze lokale drugsdealer voor wat hallucinerende middelen. We zijn daar bijna kind aan huis, zo veel drugs, ook voor de export, kopen we daar ondertussen. We doen dat net na de lunch, die we ook binnenshuis, eigenlijk buitenshuis bij het zwembad want de temperatuur is weer prima, gebruiken uit de koelkastvoorraad.

En als we daar dan toch zijn, bij Walmart uiteraard, besluiten we direct maar een extra voorraad koudemedicijn mee te nemen. Dat is een prima medicijn hoor, als je het op hebt merk je niks meer van je verkoudheid, en veel andere dingen 😄. Thuisgekomen ga ik maar eens beginnen aan de fotoalbums, afgewisseld met een bakkie leut en een bezoek aan de jacuzzi. Het zwembad laten we rechts liggen, dat is nog een stap te ver, qua temperatuur (al zou dat nog wel kunnen), maar vooral om de werking van de smeerseltjes van knie en tattoo niet te beïnvloeden.

Vanavond gaan we lekker goedkoop uit eten, want Bahama Breeze staat weer op het programma, inclusief kortingsbon. Vanavond waren de Jamaican Cool Rummings van het nieuwe menu wel verkrijgbaar, en we hebben zo’n beetje de hele kaart, inclusief cocktails besteld 😊 En het was zeer de moeite waard, smaakte uitstekend. Bovenop de 25 dollar korting kregen we ook nog excuses van de manager die een praatje met ons kwam maken. Ze staan weer op de vaste kaart, Bahama Breeze.  Morgen stond er weer een parkbezoek op de rol, maar die bewaren we voor een volgende ronde. Wat we wel gaan doen? U hoort het nog.

By the way; de fotoboeken staan er ook op.

2 gedachten over “Geen dag zonder Walmart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s